Pokersidor & Pokersajter

Här är listan på årets mest heta pokersidor. Poker på nätet spelas av människor från hela världen, det är en stor mix av nybörjare, medelspelare och proffs. Många drömmer om att bli den nästa stora pokerstjärnan. Hos alla pokersidor som vi recenserat så finns stora turneringar där du faktiskt kan vinna enorma summor.

– Spela Cashgames hos Pokersidor
– Spela stora och små Pokerturneringar
– Registrera dig i någon av alla pokersidorför gratis spel om riktiga pengar som pokersajter erbjuder.

Ta dig en titt på våra recenserade pokersidor nedan för att hitta just din favorit. Det är alltid enkelt att registrerar sig på någon av pokersajterna nedan och skulle du inte vara nöjd med den du valt, så kan du enkelt komma tillbaka och välja en ny pokersida.

Ladbrokes Poker

ladbrokes-poker-lobby-minladbrokes-poker-bord-minLadbrokes är en av de största speloperatörerna i Storbritannien och företaget grundades för över 100 år sedan. Nu för tiden finns de även på internet och Ladbrokes Poker är ett av deras varumärken online. det är en del av nätverket iPoker som är ett av de största i världen. Du kommer att hitta hög trafik, cool kampanjer och massor av olika format som cash, SNG, Twisters och mulit-table tournaments. Det finns även bord som enbart är för Ladbrokes kunder och några extra funktioner som SixPlus Hold’em och Speed poker. Ladbrokes är en av alla bra spelvärda pokersidor.

Fakta

Spel: Texas Holdem, 6+ Holdem, Omaha, Omaha Hi Lo, Seven Card Stud, Razz
Betalningar: VISA, Mastercard, Neteller, PayPal, Skrill, banköverföring, PaySafeCard, Entropay
Support: Email, Telefon, Chatt, Twitter
Minsta insättning: £5
Mobil poker: Ja

 

Varför spela hos Ladbrokes Poker?

Ladbrokes Poker är en av de mest respekterade aktörerna och de är en del av iPoker som är ett av de bästa nätverken. Detta innebär coola kampanjer och tillräckligt med trafik, samtidigt finns det exklusiva bord och motståndet där är mjukt.

Ladbrokes

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

William Hill Poker

william-hill-poker-lobby-minwilliam-hill-poker-bord-minVarumärket William Hill är bland de mest populära i spelvärlden och deras pokeravdelning lämnar ingen besviken. Som de flesta brittiska pokersidor är det en del av iPokers plattform, som är ett fantastiskt ställe för att spela poker online. Det finns massor av cash tables och trafiken är bra för NL Texas Holdem och PL Omaha, men du kan även hitta andra spela under deras rusningstid. Det finns ett bar stora garanterade turneringar, väldigt bra SNG trafik och moderna format som Twister turneringar eller Speed poker. William Hill erbjuder bra kampanjer och saftiga bonusar.

 

Fakta

Spel: Texas Holdem, Omaha, Omaha Hi Lo, Seven Card Stud, Razz
Betalningar: VISA, Mastercard, Neteller, PayPal, Skrill, banköverföring, TrustPay, WebMoney och massor av andra lokala alternative för olika länder
Support: Email, Telefon, Chatt, Post
Minsta insättning: £10
Mobil poker: Ja

Varför spela hos William Hill Poker?

William Hill Poker är ett bra ställe för varje pokerspelare eftersom de har allt som behövs för en underhållande och lönsam upplevelse. Trafiken är bra, kampanjerna ger extra värde och du kan hitta massor av spel i olika pokervarianter. Ovanpå det, är kundsupporten utsökt och de andra William Hill produkter är också exceptionella.

WilliamHill

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

 

888Poker

888-poker-lobby-min888-poker-bord-min888Poker har krossat marknaden för onlinepoker de senaste åren och har blivit ett av de största pokersajter online. Företaget har sin egen mjukvara och de är kända för det stora antalet kampanjer som finns tillgängliga hela tiden. 888Poker erbjuder ett väldigt bra välkomstpaket för nya spelare och massor av erbjudanden för befintliga konton. Utöver det finns det tillräckligt med trafik på nästan alla nivåer, schemat för turneringar är rikt på garantier och den allmänna nivån på spelarna är ganska låg. Operatören har även en mobil version och du kan njuta av Texas Holdem och Omaha på din telefon eller surfplatta.

 

Fakta

Spel: Texas Holdem, Omaha, Omaha Hi Lo, Seven Card Stud, Seven Card Stud Hi Lo
Betalningar: VISA, Mastercard, Neteller, PayPal, Bitcoin genom Neteller, Skrill, Webmoney, förbetalda kort
Support: Email, Telefon, Chatt
Minsta insättning: $10
Mobil poker: Ja

Varför spela hos 888Poker?

888poker är en av de bästa pokersidor med en smidig programvara, bra trafik, massor av turneringar och några av de saftigaste kampanjer på webben. Andra fördelar är den vänliga kundsupporten och de snabba betalningarna.

888Poker

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

Titan Poker

titan-poker-lobby1-min-min-mintitan-poker-pord-min-min-minTitan Poker har funnits sedan 2005 och har gjort sig förtjänta av ett prickfritt rykte i spelbranschen. Pokersidan är en del av nätverket iPoker som är ett av de bästa som finns. Det har väldigt bra trafik på cash tables, massor av SNGs och ett coolt turneringsschema. Du kan även spela på intressanta format som Speed Poker och Twister Jackpot SNs. Titan Poker erbjuder sina kunder en rejäl förstagångsbonus och massor med pågående bonusar för befintliga kunder. Det finns även en användbar mobil version, så att du kan spela poker när och var du vill.

Fakta

Spel: Texas Holdem, Omaha, Seven Card Stud
Betalningar: VISA, Mastercard, DinersClub, Skrill, Neteller, banköverföring, PaySafeCard, många andra lokala alternativ för andra valutor.
Support: Email, Telefon, Chatt, Fax
Minsta insättning: $20
Mobil poker: Ja

Varför spela hos Titan Poker?

Titan Poker är en fantastisk plats som det är betrodd, har coola erbjudanden och massor av trafik. Du kan spela på cash tables när som helst, dra nytta av många garanterade turneringar och coola format som Twister och Speed Poker. Det mesta av detta är även tillgängligt på mobilen, så att du kan spela poker när och var du vill hos denna pokersajt.

Titan Poker

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

Betsson Poker

betsson-poker-lobby-minbetsson-poker-bord-minBetsson är ett av de största europeiska spelbolagen så det kommer knappast som någon överraskning att de även har ett framgångsrikt varumärke för poker. Rummet är en del av MPN nätverk (tidigare känt som Microgaming) och du kommer att hitta bra trafik på de flesta av formaten. Detta inkluderar traditionella cash games, MTTS och SNGs, men även Fish Party jackpots och Blaze Poker som är ett fast fold cash format. Betsson Poker är en av dom pokersidor som erbjuder en bra insättningsbonus för nya kunder, ett antal bra erbjudanden för befintliga konton och en bra mobil version.

Fakta

Spel: Texas Texas Holdem, Omaha, Omaha Hi Lo, Seven Card Stud, Five Card Stud, Razz, Five Card Draw
Betalningar: VISA, Mastercard, Skrill, Neteller, banköverföring, EntroPay, iDeal, Citadel
Support: Email, Telefon, Chatt, Fax
Minsta insättning: €20
Mobil poker: Ja

Varför spela hos Betsson Poker?

Betsson Poker är en del av spelportfölj hos ett av de största företagen i branschen vilket är en garanti för dina pengar. Ovanpå det, är trafiken bra, kampanjerna ger dig extra värde och det finns nya spännande format tillgängliga. Om du lägger till snabb support och den mobila versionen, är Betsson Poker ett mycket bra val för alla spelare som letar efter bra pokersajter.

Betsson

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

RedKings Poker

red-kings-poker-lobby-minred-kings-poker-bord-minRedKings Poker är en pålitlig operator som har funnits ett tag. Rummet brukade vara en del av OnGames nätverk, men ligger för närvarande hos MPN, tidigare känt som Microgaming. Detta medför bra trafik på cash tables, ett rejält turneringsschema och coola format som Fish Party SNG och Blaze Poker. RedKings Poker har även en massa intressanta kampanjer och en av dem är deras kända Red Kings bad beat. Om du har delat ut de två röda kungarna och förlorar handen, får du en fin bonus. En annan fördel med operatören är den goda mobila versionen som låter dig spela poker när och var du vill.

Fakta

Spel: Texas Holdem, Omaha, Omaha Hi Lo, Seven Card Stud, Five Card Stud, Razz, Five Card Draw
Betalningar: VISA, Mastercard, Skrill, Neteller, banköverföring, Webmoney, iDeal
Support: Email, Telefon
Minsta insättning: €20
Mobil poker: Ja

Varför spela hos RedKings Poker?

RedKings Pokers pokersida har ett lysande rykte och du kan njuta av massor av action på cash tables, massor av garanterade turneringar och nya, spännande format som Blaze och Fish Party. Om du lägger till de coola kampanjerna är det uppenbart att RedKings Poker har mycket att erbjuda.

RedKings

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

Redbet Poker

Redbet Poker är en del av spelbolaget med samma namn och detta garanterar din säkerhet och hög kvalitet. Pokersajten var en del av OnGame, men flyttade till MPN (Microgaming) i oktober. Nätverket har bra trafik på cash tables, massor av turneringar på olika bord och fler bord och innovativa format som Blaze Poker och Fish Party. Om du öppnar ett konto hos Redbet Poker finns det en saftig bonus för första insättningen att hämta. Befintliga konton kan använda sig av en av de många pågående kampanjerna i rummet. Det är även värt att nämna att det finns en mobil version som låter dig spela när och var du vill. Pokersidor som Redbet är värd en titt.

Fakta

Spel: Texas Holdem, Omaha, Omaha Hi Lo, Seven Card Stud, Five Card Stud, Razz, Five Card Draw
Betalningar: VISA, Mastercard, Skrill, Neteller, banköverföring
Support: Email, Telefon, Post
Minsta insättning: €20
Mobil poker: Ja

Varför spela hos Redbet Poker?

Redbet är ett mycket lönsamt val för de flesta pokerformaten. Det finns tillräckligt med trafik för cash players, intressanta flerbordsturneringar, mjuka SNG fält och snabba format som Blaze och Fish Party. Du kan också få extra värde från de många erbjudanden som är tillgängliga och spela på mobilen.

Redbet

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

BetSafe Poker

betsafe-poker-lobby-minbetsafe-poker-bord-minBetsafe Poker brukade erbjuda sina spelare att spela på två olika nätverk: MPN och OnGame. Då den senare har minskat i antal, är de idag en del av den plattform som tidigare var känd som Microgaming. Detta spelar inte så stor roll, då den tillgängliga trafiken är mer än tillfredsställande och du kan hitta massor av folk på cash tables, coola turneringar och format som Blaze Poker och Fish Party. Välkomstpaketet för nya spelare hos Betsafe Poker innehåller en cool bonus på upp till 1000 euro och möjligheten att spela speciella turneringar som endast är för nya spelare. Det finns även en massa pågående kampanjer för extra värde och en välutvecklad mobil version. Bra pokersidor ska erbjuda många kampanjer, vilket Betsafe gör.

Fakta

Spel: Texas Holdem, Omaha, Omaha Hi Lo, Seven Card Stud, Five Card Stud, Razz, Five Card Draw
Betalningar: VISA, Mastercard, Skrill, Neteller, banköverföring, Entropay, PaySafeCard
Support: Email, Telefon, Post, Chatt
Minsta insättning: €10
Mobil poker: Ja

Varför spela hos Betsafe Poker?

Betsafe Poker är en del av MPN, ett av de bästa nätverken. Trafiken är bra, kampanjer är saftiga och du kan även spela på mobilen. Om du lägger till andra högkvalitativa Betsafe produkter som du kan nå med samma konto, är det säkert att säga företaget tillhandahåller en komplett spelupplevelse.

Betsafe

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

Betway Poker

betway-poker-lobby-min betway-poker-bord-minBetway Poker är en ytterligare av pokersidor som är en medlem av MPns nätverk och dess spelare kan utnyttja alla förmåner det för med sig. Bra trafik på cash tables, enkelt motstånd och low-mid stakes, bra schema för turneringar och spännande funktioner som Blaze och Fish Party. Utöver det erbjuder Betway en bra bonus för första insättningen och ett antal pågående kampanjer. Du kan även spela på mobilen, så man kan lugnt säga att det inte finns några svaga punkter hos Betway Poker.

Fakta

Spel: Texas Holdem, Omaha, Omaha Hi Lo, Seven Card Stud, Five Card Stud, Razz, Five Card Draw
Betalningar: VISA, Mastercard, Skrill, Neteller, banköverföring, PayPal, PaySafeCard
Support: Email, Telefon, Chatt
Minsta insättning: $10
Mobil poker: Ja

Varför spela hos Betway Poker?

Betway Poker erbjuder bra trafik för alla populära format, inklusive No Limit Hold’em och Pot Limit Omaha cash tables, garanterade turneringar och SNGs. Dessutom finns det en hel del gratispengar att hämta med kampanjer och deras kundsupport är snabb och vänlig.

Betway

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

ComeOn Poker

comeon-poker-lobby-min comeon-poker-bord-minComeOn Poker är en del av nätverket Cake som inte är det största som finns, men det har sina fördelar. Trafiken är låg jämfört med MPN och iPoker, men nätverket accepterar spelare från USA och motståndet är väldigt svagt. Detta är speciellt sant när det gäller lägre nivåer på cash tables, men gäller även för turneringar och SNGs. En annan fördel är den fina välkomstbonusen och de många pågående kampanjerna som finns hos bäst pokersidor såsom ComeOn Poker.

Fakta

Spel: Texas Holdem, Omaha, Omaha Hi Lo
Betalningar: VISA, Mastercard, Skrill, Neteller, banköverföring, PayPal, PaySafeCard
Support: Email, Telefon, Chatt
Minsta insättning: $10
Mobil poker: Nej

Varför spela hos ComeOn Poker?

Den största fördelen med pokersidor såsom ComeOn Poker är nivån på den tillgängliga konkurrensen. Trafiken är också tillräcklig så länge du inte är en high stakes spelare. Du kan lägga till anständiga kampanjer som gör rummet till ett lönsamt val.

ComeOn

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

Expekt Poker

expekt-poker-lobby-min-minexpekt-poker-bord-min-minExpekt Poker är en del av nätverket iPoker som är ett av de bästa i världen. Trafiken till cash games är fantastisk på de flesta No Limit Holdem och Pot Limit Omaha borden, turneringarna är fulla av garantier och det finns massor med SNGs. De nyligen tillagda Speed Poker och Jackpot Twisters bidrar med mer spänning och möjligheter att vinna stort. Allt detta är tillgängligt på mobilen och stora pokersajter Expekt Poker erbjuder även en massa coola kampanjer för både nya och befintliga kunder.

Fakta

Spel: Texas Holdem, Omaha, Omaha Hi Lo, Seven Card Stud, Razz
Betalningar: VISA, Mastercard, Skrill, Neteller, banköverföring, PaySafeCard
Support: Email, Chatt
Minsta insättning: €10
Mobil poker: Ja

Varför spela hos Expekt Poker?

Det faktum att Expekt Poker är en del av iPoker-nätverket bör vara tillräckligt eftersom att trafiken och formaten som finns där kommer att tillfredsställa alla spelare. Dock erbjuder rummet coola kampanjer och snabb kundtjänst utöver det.

Expekt

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

Everest Poker

everest-poker-lobby-min-min everest-poker-bord-min-minEverest Poker är en av de bästa medlemmarna i iPokers nätverk, efter att ha flyttat dit från sin egen plattform för ett tag sedan. Pokersidan är tillgängligt på flera språk och trafiken för cash tables, turneringar och SNGs är fantastisk. Pokersidor som Everest Poker låter dig även spela några av de mest dynamiska formaten som Twister och Speed. Utöver det är plattformen tillgänglig på mobilen och du kan ta del av många värdefulla kampanjer för både nya och befintliga kunder, mest noterbart är välkomstpaketet för nya spelare.

Fakta

Spel: Texas Holdem, Omaha, Omaha Hi Lo, Seven Card Stud, Razz
Betalningar: VISA, Mastercard, Skrill, Neteller, banköverföring, PaySafeCard, Entropay, Click2Pay
Support: Email, Chatt
Minsta insättning: $5
Mobil poker: Ja

Varför spela hos Everest Poker?

Det finns många fördelar med att spela på Everest Poker och den viktigaste är att det är bra trafik på iPoker. Du kan hitta massor av action på cash tables, några stora garanterade turneringar och SNGs blir fulla snabbt. Everest Poker har också coola kampanjer och en pålitlig kundservice.

Everest

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

Unibet Poker

unibet-poker-lobby-minunibet-poker-bord-jpg-minUnibet är en av de största speloperatörerna i Storbritannien och deras produkter håller väldigt bra kvalitet. Stora pokersidor som Unibet är inget undantag trotts det faktum att de använder sin egen mjukvara, vilket är ovanligt idag. Trafiken på borden kan inte jämföras mot de större nätverken, men det finns tillräckligt med spelare, speciellt under rusningstid. De försöker också att förbättra mjukvaran hela tiden och deras Banzai speed poker är ett bra exempel på det. Där Pokersajter som Unibet Poker verkligen sticker ut från mängden är nivån på motståndet som är betydligt lägre jämfört med de flesta rummen. Utöver det är alla mjukvaruverktyg förbjudna på nätverket. En annan fördel är den fullt funktionerande mobila versionen och de många kampanjerna som ger extra värde.

Fakta

Spel: Texas Holdem, Omaha
Betalningar: VISA, Mastercard, PaySafeCard, Neteller, Skrill, Entropay, Click2Pay
Support: Email, Chatt, Telefon
Minsta insättning: €15
Mobil poker: Ja

Varför spela hos Unibet Poker?

Det lätta motståndet, bra trafik och bristen på ytterligare programverktyg är de största fördelarna med Unibet Poker. Ovanpå detta kommer du att hitta bra kampanjer, en bra kundtjänst och en välutvecklad mobil version.

Unibet

Bra kampanjer, en bra kundtjänst och en välutvecklad mobil version.