Mobil Betting

Nuförtiden kan man även betta från sin mobil, det finns både tillgång till att ladda ner spel appar och mobilanpassade betting sidor. Där erbjuds samma spännande utbud och underhållning som på de spelsidor du spelar från din dator och ditt casino. Älskar du online betting så är detta det perfekta sättet, eftersom man för det mesta har med sig mobilen vart man än går.

Mobil betting

Att betta från sin mobiltelefon är väldigt populärt och vanligt att göra. Detta är inte speciellt konstigt, för har man en relativt ny mobiltelefon med en hyfsad internet uppkoppling så har man ju en bookmaker i sin egen ficka.

Hur fungerar det?

Det hela är väldigt enkelt, en del spelbolag och bettingsajter har egna appar som man enkelt laddar ner och spelar från. Medans andra spelbolag har hemsidor som är anpassade efter mobiltelefonernas mindre skärmar. Med mobil betting så kan man spel på t.ex. fotboll, hockey, tennis m.m. Spelutbudet är precis detsamma, oavsett om man spelar på nätet eller ifrån mobiltelefonen. Det är även väldigt lätt att lägga sina spel. Man markerar bara de alternativ som man vill satsa på och därefter så är det bara att välja sin insats och lägga spelet. En del spelbolag kräver att man gör alla bankärenden, som t.ex. insättningar och uttag på spelbolagets sida på nätet. Men det finns även spelbolag som erbjuder en betting i mobilen utan något förbehåll. Mobilbetting har definitivt kommit för att stanna. Desto bättre mobiltelefonerna blir, desto bättre blir upplevelsen av att betta i mobilen.

Snabbt växande

Det är inte alls konstigt att mobil betting är den alla snabbast växande spelformen just nu på nätet. Fler och fler inser att det både är bekvämt och roligt att kunna lägga ett spel direkt ifrån mobilen, vart än man befinner sig. Att live betta samtidigt som du ser på en match live, på krogen eller hos en god vän går alldeles utmärkt från alla typer av smartphones. Man kan även sätta in och ta ut sina pengar via sin mobil, kolla på livestreamad sport, kontrollera statistik och se olika resultat. Mobil betting är precis lika lätt som att betta från datorn.