Spelformer – Betta på Fotboll Draw no Bet på Fotboll

Betting på Fotboll: Draw no Bet

 

Spelformen Draw no bet är en direkt konsekvens av en strategi som många spelare tidigare använde på plattformar som Betfair. Konceptet var att du satsar på ett visst lag att vinna ett spel, men placerar också en andra insats som ger tillbaka din totala investering i händelse av oavgjort. Numera kan du enkelt göra samma sak då de flesta spelbolagen erbjuder spelformen Draw no Bet och det finns ingen anledning att göra komplicerade beräkningar.

Här är ett exempel: Stoke City tar emot Liverpool hemma och du tror att värden har en god chans att vinna matchen. Men du föredrar att ta en säkrare väg och bestämmer dig för att satsa på Stoke City oavgjort inget spel. Om Potters vinner, är din insats också en vinnare. Om de förlorar, förlorar du också. I ett fall av oavgjort, får du tillbaka din insats.

4 Perfekta bettingsidor för att spela Draw No Bet

Bet365

Skapa ett Konto hos Bet365 - Just nu får alla kunder bonus. Bet365 - X Kr i bonus

888Sport

888 Sport är en av dom bästa gambling företagen i världen med alla tänkbara spel.

Bethard

Bethard är ett ung spelbolag, men absolut en av dom hetaste nykomligarna.

Guts

Spelbolag med brett sportutbud och som har en mycket populär casinosektion.

Alternativ till Draw No bet

Om du är villig att lägga ett vad, men spelformen Draw no bet inte finns tillgängligt av någon anledning, kan du fortfarande göra det på vilket spel som helst. Du behöver bara lägga två separata vad på de resultat du tror på. Här är ett exempel på hur detta fungerar.

Vi använder samma match som ovan: Stoke City – Liverpool. Låt oss säga att oddsen ser ut så här: hemmavinst ger 3,20, oavgjort ger 3,3 och bortavinst ger 2,25. Du vill satsa $100 på Stoke City Draw no bet. Första steget är att dela 100 med oddset för oavgjort, så att vi kan räkna ut försäkringsvadet. Resultated blir ca 30,2, det är hu mkt vi ska spela på oavgjort. De resterande $69,8 är storleken på vårt vad på Stoke City att vinna matchen. Här är de möjliga utgångarna:

  • Stoke City vinner: vi förlorar de $30.2 vi placerade på oavgjort, men vi vinner på vårt vad på värden. Den totala avkastningen är $69,8 * 3,20 = $223,36 eller en bra vinst på $123,36.
  • Matchen slutar oavgjort: i detta fall förlorar vi de $69,8 vi spelade på Stoke, men vi får vår försäkring som ger oss ca $100 och vi går plus minus noll
  • Liverpool vinner: detta är det enda scenariot där vi faktiskt förlorar båda våra vad och hela investeringen på $100.

Detta fungerar faktiskt för alla händelser som har 3 möjliga utkomster och det är inte nödvändigt att placera försäkringen på oavgjort. Du kan applicera samma koncept och placera ett vad på vardera sida istället. Det är ett bra sätt att spela säkert och dra ner variationen på.

 

Slutsats

Spelformen Draw no bet har sina fördelar och det är anledningen till att den blev så populär bland många spelare. Det är extra värdefullt när man spelar på en underdog eller i jämna matcher. Men, det kommer med ett pris och oddsen blir avsevärt lägre i det långa loppet. Du ska försiktigt överväga om det är rätt val för dig. Du rekommenderas även att hålla koll på dina resultat för att se vad som fungerar bäst.