Live betting eller live odds är något som nästan alla spelbolag erbjuder nuförtiden. Live odds kan man spela i stort sett på nästan alla sporter t.ex. tennis, handboll, hockey, fotboll, basket och friidrott. För att man ska kunna få ut det bästa värdet av en live betting tjänst så ska man alltid titta på utbudet på matcher, oddsvärdet, utbudet av odds/match, livestreaming m.m.

Livebettingens fördelar

Ser man på fördelarna som finns med livebetting, så är det så klart en stor fördel med det stora utbudet av spel som finns. Men en annan fördel är att du samtidigt som du ser på matchen på Tv så kan du spela på den. Det här innebär att kan basera dina spel på händelseförloppet i den pågående matchen och på så sätt fatta dina beslut.

Några nackdelar

Den största nackdelen med live betting är att det erbjuds så mycket spel och en del bör man helt enkelt undvika. Att försöka spela på vilket lag som kommer att få nästa inkast är ett ex. på detta, för det är rena rama lotteriet.

Något annat som också är negativt är att det är enkelt att lockas med att försöka att vinna tillbaka de pengar som gått förlorade på spel som du inte planerat att utföra. Det är här lätt att förlora stora summor om man inte är uppmärksam och har budget för det.

Det bästa med live betting

Visst är det fantastiskt att samtidigt kunna se en match och sedan tippa på den efter hur matchen går. Men man kan dock tippa på oändligt mycket mer än på bara vilket lag som kommer att vinna. På de allra flesta spelsajter så kan du under matchens gång bl.a. satsa på vilka som kommer att göra nästa mål, hur matchen kommer sluta, vilket lag som får nästa hörna, vem som kommer att få det nästa gula kortet, resultatet efter full tid osv. Nu kan du alltså sitta och titta på en fotbollsmatch och så fort det bara går slänga in en hundralapp på att laget som kommer att få nästa hörna. Detta gör det oerhört roligt att se på matcherna och betta på dem samtidigt.