Pokersidor & Pokersajter

Här är listan på årets mest heta pokersidor. Poker på nätet spelas av människor från hela världen, det är en stor mix av nybörjare, medelspelare och proffs. Många drömmer om att bli den nästa stora pokerstjärnan. Hos alla pokersidor som vi recenserat så finns stora turneringar där du faktiskt kan vinna enorma summor.

– Spela Cashgames hos Pokersidor
– Spela stora och små Pokerturneringar
– Registrera dig i någon av alla pokersidorför gratis spel om riktiga pengar som pokersajter erbjuder.

Ta dig en titt på våra recenserade pokersidor nedan för att hitta just din favorit. Det är alltid enkelt att registrerar sig på någon av pokersajterna nedan och skulle du inte vara nöjd med den du valt, så kan du enkelt komma tillbaka och välja en ny pokersida.

 

William Hill Poker

william-hill-poker-lobby-minwilliam-hill-poker-bord-minVarumärket William Hill är bland de mest populära i spelvärlden och deras pokeravdelning lämnar ingen besviken. Som de flesta brittiska pokersidor är det en del av iPokers plattform, som är ett fantastiskt ställe för att spela poker online. Det finns massor av cash tables och trafiken är bra för NL Texas Holdem och PL Omaha, men du kan även hitta andra spela under deras rusningstid. Det finns ett bar stora garanterade turneringar, väldigt bra SNG trafik och moderna format som Twister turneringar eller Speed poker. William Hill erbjuder bra kampanjer och saftiga bonusar.

 

Fakta

Spel: Texas Holdem, Omaha, Omaha Hi Lo, Seven Card Stud, Razz
Betalningar: VISA, Mastercard, Neteller, PayPal, Skrill, banköverföring, TrustPay, WebMoney och massor av andra lokala alternative för olika länder
Support: Email, Telefon, Chatt, Post
Minsta insättning: £10
Mobil poker: Ja

Varför spela hos William Hill Poker?

William Hill Poker är ett bra ställe för varje pokerspelare eftersom de har allt som behövs för en underhållande och lönsam upplevelse. Trafiken är bra, kampanjerna ger extra värde och du kan hitta massor av spel i olika pokervarianter. Ovanpå det, är kundsupporten utsökt och de andra William Hill produkter är också exceptionella.

WilliamHill

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

 

888Poker

888-poker-lobby-min888-poker-bord-min888Poker har krossat marknaden för onlinepoker de senaste åren och har blivit ett av de största pokersajter online. Företaget har sin egen mjukvara och de är kända för det stora antalet kampanjer som finns tillgängliga hela tiden. 888Poker erbjuder ett väldigt bra välkomstpaket för nya spelare och massor av erbjudanden för befintliga konton. Utöver det finns det tillräckligt med trafik på nästan alla nivåer, schemat för turneringar är rikt på garantier och den allmänna nivån på spelarna är ganska låg. Operatören har även en mobil version och du kan njuta av Texas Holdem och Omaha på din telefon eller surfplatta.

 

Fakta

Spel: Texas Holdem, Omaha, Omaha Hi Lo, Seven Card Stud, Seven Card Stud Hi Lo
Betalningar: VISA, Mastercard, Neteller, PayPal, Bitcoin genom Neteller, Skrill, Webmoney, förbetalda kort
Support: Email, Telefon, Chatt
Minsta insättning: $10
Mobil poker: Ja

Varför spela hos 888Poker?

888poker är en av de bästa pokersidor med en smidig programvara, bra trafik, massor av turneringar och några av de saftigaste kampanjer på webben. Andra fördelar är den vänliga kundsupporten och de snabba betalningarna.

888Poker

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

 

Betsson Poker

betsson-poker-lobby-minbetsson-poker-bord-minBetsson är ett av de största europeiska spelbolagen så det kommer knappast som någon överraskning att de även har ett framgångsrikt varumärke för poker. Rummet är en del av MPN nätverk (tidigare känt som Microgaming) och du kommer att hitta bra trafik på de flesta av formaten. Detta inkluderar traditionella cash games, MTTS och SNGs, men även Fish Party jackpots och Blaze Poker som är ett fast fold cash format. Betsson Poker är en av dom pokersidor som erbjuder en bra insättningsbonus för nya kunder, ett antal bra erbjudanden för befintliga konton och en bra mobil version.

Fakta

Spel: Texas Texas Holdem, Omaha, Omaha Hi Lo, Seven Card Stud, Five Card Stud, Razz, Five Card Draw
Betalningar: VISA, Mastercard, Skrill, Neteller, banköverföring, EntroPay, iDeal, Citadel
Support: Email, Telefon, Chatt, Fax
Minsta insättning: €20
Mobil poker: Ja

Varför spela hos Betsson Poker?

Betsson Poker är en del av spelportfölj hos ett av de största företagen i branschen vilket är en garanti för dina pengar. Ovanpå det, är trafiken bra, kampanjerna ger dig extra värde och det finns nya spännande format tillgängliga. Om du lägger till snabb support och den mobila versionen, är Betsson Poker ett mycket bra val för alla spelare som letar efter bra pokersajter.

Betsson

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

BetSafe Poker

betsafe-poker-lobby-minbetsafe-poker-bord-minBetsafe Poker brukade erbjuda sina spelare att spela på två olika nätverk: MPN och OnGame. Då den senare har minskat i antal, är de idag en del av den plattform som tidigare var känd som Microgaming. Detta spelar inte så stor roll, då den tillgängliga trafiken är mer än tillfredsställande och du kan hitta massor av folk på cash tables, coola turneringar och format som Blaze Poker och Fish Party. Välkomstpaketet för nya spelare hos Betsafe Poker innehåller en cool bonus på upp till 1000 euro och möjligheten att spela speciella turneringar som endast är för nya spelare. Det finns även en massa pågående kampanjer för extra värde och en välutvecklad mobil version. Bra pokersidor ska erbjuda många kampanjer, vilket Betsafe gör.

Fakta

Spel: Texas Holdem, Omaha, Omaha Hi Lo, Seven Card Stud, Five Card Stud, Razz, Five Card Draw
Betalningar: VISA, Mastercard, Skrill, Neteller, banköverföring, Entropay, PaySafeCard
Support: Email, Telefon, Post, Chatt
Minsta insättning: €10
Mobil poker: Ja

Varför spela hos Betsafe Poker?

Betsafe Poker är en del av MPN, ett av de bästa nätverken. Trafiken är bra, kampanjer är saftiga och du kan även spela på mobilen. Om du lägger till andra högkvalitativa Betsafe produkter som du kan nå med samma konto, är det säkert att säga företaget tillhandahåller en komplett spelupplevelse.

Betsafe

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

Betway Poker

betway-poker-lobby-min betway-poker-bord-minBetway Poker är en ytterligare av pokersidor som är en medlem av MPns nätverk och dess spelare kan utnyttja alla förmåner det för med sig. Bra trafik på cash tables, enkelt motstånd och low-mid stakes, bra schema för turneringar och spännande funktioner som Blaze och Fish Party. Utöver det erbjuder Betway en bra bonus för första insättningen och ett antal pågående kampanjer. Du kan även spela på mobilen, så man kan lugnt säga att det inte finns några svaga punkter hos Betway Poker.

Fakta

Spel: Texas Holdem, Omaha, Omaha Hi Lo, Seven Card Stud, Five Card Stud, Razz, Five Card Draw
Betalningar: VISA, Mastercard, Skrill, Neteller, banköverföring, PayPal, PaySafeCard
Support: Email, Telefon, Chatt
Minsta insättning: $10
Mobil poker: Ja

Varför spela hos Betway Poker?

Betway Poker erbjuder bra trafik för alla populära format, inklusive No Limit Hold’em och Pot Limit Omaha cash tables, garanterade turneringar och SNGs. Dessutom finns det en hel del gratispengar att hämta med kampanjer och deras kundsupport är snabb och vänlig.

Betway

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

 

Expekt Poker

expekt-poker-lobby-min-minexpekt-poker-bord-min-minExpekt Poker är en del av nätverket iPoker som är ett av de bästa i världen. Trafiken till cash games är fantastisk på de flesta No Limit Holdem och Pot Limit Omaha borden, turneringarna är fulla av garantier och det finns massor med SNGs. De nyligen tillagda Speed Poker och Jackpot Twisters bidrar med mer spänning och möjligheter att vinna stort. Allt detta är tillgängligt på mobilen och stora pokersajter Expekt Poker erbjuder även en massa coola kampanjer för både nya och befintliga kunder.

Fakta

Spel: Texas Holdem, Omaha, Omaha Hi Lo, Seven Card Stud, Razz
Betalningar: VISA, Mastercard, Skrill, Neteller, banköverföring, PaySafeCard
Support: Email, Chatt
Minsta insättning: €10
Mobil poker: Ja

Varför spela hos Expekt Poker?

Det faktum att Expekt Poker är en del av iPoker-nätverket bör vara tillräckligt eftersom att trafiken och formaten som finns där kommer att tillfredsställa alla spelare. Dock erbjuder rummet coola kampanjer och snabb kundtjänst utöver det.

Expekt

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

Everest Poker

everest-poker-lobby-min-min everest-poker-bord-min-minEverest Poker är en av de bästa medlemmarna i iPokers nätverk, efter att ha flyttat dit från sin egen plattform för ett tag sedan. Pokersidan är tillgängligt på flera språk och trafiken för cash tables, turneringar och SNGs är fantastisk. Pokersidor som Everest Poker låter dig även spela några av de mest dynamiska formaten som Twister och Speed. Utöver det är plattformen tillgänglig på mobilen och du kan ta del av många värdefulla kampanjer för både nya och befintliga kunder, mest noterbart är välkomstpaketet för nya spelare.

Fakta

Spel: Texas Holdem, Omaha, Omaha Hi Lo, Seven Card Stud, Razz
Betalningar: VISA, Mastercard, Skrill, Neteller, banköverföring, PaySafeCard, Entropay, Click2Pay
Support: Email, Chatt
Minsta insättning: $5
Mobil poker: Ja

Varför spela hos Everest Poker?

Det finns många fördelar med att spela på Everest Poker och den viktigaste är att det är bra trafik på iPoker. Du kan hitta massor av action på cash tables, några stora garanterade turneringar och SNGs blir fulla snabbt. Everest Poker har också coola kampanjer och en pålitlig kundservice.

Everest

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.