Recensioner – Bet365POKER

Bet365 Poker genomgång

Allmän information

Bet365s pokerrum är en del av nätverket iPoker, ett av de bästa som finns. Det för samman spelare från omkring 30 olika operatörer och som ett resultat av det har de massor av trafik till de olika formaten och nivåerna. Du kan välja bland cash tables, SNGs, massor av turneringar så väl som moderna format som Twister och Speed Poker. Den allmänna nivån på motståndet är ungefär medel i pokerbranschen, men det finns ett undantag. Det finns exklusiva Bet365 cash tables som har mycket svagare motstånd än de andra, så kolla in dessa. Operatören har även ett stort antal erbjudanden för både nya och befintliga kunder, så att du kan få extra värde. Till Bet365s fördelar kan du lägga till den exceptionella kundtjänsten och kraftiga mobila versionen som låter dig spela poker när du är på språng.

Fakta

Lägsta insättning: £5
Licens: Gibraltar, Storbritannien
Webbsida: poker.bet365.com
Grundat: 2004
Mobil version: Ja
VIP Program: Ja

Spel och format

Utöver det väldigt populära Texas Hold’em och Omaha Hi, erbjuder Bet365 Poker andra spel såsom Omaha Hi-Lo och ett par varianter av stud poker. När det kommer till format, är detta vad du kan få:

 • Cash Games: massor av olika nivåer från mikro till höga insatser. Bra trafik till No Limit Hold’em och Pot Limit Omaha. Det händer inte så mycket på de andra spelen, men du kan få ett bord här och där;
 • Multi-table Turneringar: Bet365 har ett fantastiskt turneringsschema med massor av garantier, freerolls och ett par high-stakes weekend specials;
 • SNG: du kan få bra action på single table turneringar och det finns olika format som double or nothing, turbo och hyper turbo, jackpots;
 • Twister: ett nytt spännande hyper turbo format för tre spelare kan ge dig enorma jackpots. Buy-in för denna börjar på €1 och kan gå upp till € Då den maximala prissumman kan hamna på 1000 gånger din insats, kan du vinna upp till €50 000 på bara ett par minuter;
 • Speed Poker: detta är Bet365s format av det populära fast-fold poker. Det leder till massor av action och underhållning. När du har fått din hand, har du valet att direkt lägga dig och gå vidare till nästa bord. Det är antagligen det bästa formatet om du vill ha lite action när du är på språng, då det är tillgängligt på Bet365s mobila pokerplattform.

Bonusar och erbjudanden

Att få extra värde är viktigt för alla pokerspelare och Bet365 tillhandahåller även detta. Här är de bästa sätten för att få mer pengar:

 • Bonus för första insättning: alla nya spelare kan få en bonus på upp till €100/£100. Den släpps i delar om €5 och är aktiv i 60 dagar;
 • VIP Program: rakeback är inte tillåtet på iPoker, men Bet365 har ett bra VIP program som kompenserar för det. Alla spelen med riktiga pengar hos Bet365 ger poäng och när du når en viss summa så klättrar du i programmet. Detta kommer att ge dig cash bonusar, tokens till turneringar med mera;
 • Andra erbjudanden: ibland finns det speciella erbjudanden, exklusiva turneringar och andra coola erbjudanden för extra värde. Alla dessa publicerar på Bet365s Pokers sida för erbjudanden och skickas till användarna via mail. Var säker på att du kollar vad som är tillgängligt och utnyttja det.

Mobil version

Mobilt poker blir mer och mer populärt nuförtiden och att erbjuda en plattform är prio hos alla pokerrum, inkluderat Bet365. Det är antagligen inte det bekvämaste sättet att spela hårt på, men det erbjuder bra underhållning.  Det bästa är att det är tillgängligt i din webbläsare och du behöver inte installera något. Här är en lista på enheter som är kompatibla med Bet365 Poker:

 • iPad
 • iPhone
 • Android telefoner och surfplattor
 • Windows telefoner och surfplattor
 • Blackberry

Kassa

En snabb titt på Bet365s kassa visar att de tillhandahåller nästan alla betalningsalternativ och alla spelare bör kunna hitta det som bäst passar honom. Här är en kort lista:

 • Kredit- och debitkort: Visa, MasterCard
 • Ewallets: Skrill, Neteller, PayPal, PaySafeCard, andra
 • Direkt banköverföring
 • Förbetalda kort
 • Massor av lokala alternativ beroende på ditt land

Support

Du kommer att hitta svaren på de flesta av dina frågor i hjälpsektionen hos Bet365 Poker. Den innehåller massor av information om spelen och formaten, betalningar, erbjudanden, ansvarsfullt spelande och allt annat som är relaterat till din pokerupplevelse. Om du behöver mer hjälp, gör du såhär för att få det:

 • Livechatt – klicka bara på ikonen för livechatt och prata med en medarbetare, öppet dygnet runt;
 • Email – du kan skriva ett mail och få svar snabbt då kundtjänsten jobbar dygnet runt;
 • Telefon – du kan också ringa något av de telefonnummer som finns på kontakta oss-sidan. det är gratis i vissa länder som till exempel Storbritannien.

Är det en bra deal att spela poker hos Bet365?

Om du letar efter mycket trafik, saftiga erbjudanden och en av de bästa plattformarna som finns, då kommer Bet365 att tillmötesgå dig. Den enda nackdelen är att motståndet är ganska svårt på vissa format, men det finns bort som enbart är för Bet365 kunder och de är så lätta de blir. Utöver det kan du spela actionfyllda format som Twister och Speed poker. Lägga till den goda kundtjänsten och de snabba betalningarna så får du en perfekt pokerupplevelse hos Bet365 Poker.