Så blir du en vinnare på Oddset Lången

Så blir du en vinnare på Oddset Lången

Oddset Lången är ett klassiskt odds-spel från Svenska Spel som erbjuder stor valfrihet och möjlighet att själv styra svårighetsgraden. Det är ett spel där skickligheten spelar stor roll. Ett vanligt sätt att spela på Lången är att spela 1 X 2; det vill säga på hemmavinst , bortavinst eller på oavgjort resultat. Oddset Lången erbjuder dig även att spela på en mängd olika sporthändelser såsom: över/under mål, halvtid/fulltid, första målskytt/sista målskytt och mycket mer. En av de största skillnaderna mellan Stryktipset och Oddset Lången är att du på Lången kan välja hur många matcher du vill spela (Från 1 till 10 matcher), samt även vilka matcher och händelser. Det finns ett stort antal matcher samt övriga sporthändelser att välja bland, till exempel tennis och längdskidor. Du kan själv justera det slutliga oddset genom dina val. Oddsen för de olika drabbningarna multipliceras med varandra.

  • Ett valfritt spel. Du väljer själv hur många matcher du vill spela på, samt vilka matcher.
  • Ett flexibelt spel. Valfriheten innebär att du själv kan justera både svårighetsgrad och odds.
  • Ett folkligt spel. Du kan välja mellan olika sporter och mellan singelsporter och lagsporter. Det är ett riktigt folkspel, med och för ett stort antal idrotter.

Det flexibla spelet du skall utnyttja

Du skall självklart dra fördel av ett spel som låter dig styra mycket själv. Först och främst, om du vill vinna på Oddset skall du aldrig spela över din förmåga. Satsa på de saker du känner dig trygg med, ta experthjälp om det behövs, men chansa inte för mycket. Vi beskriver nedan ett antal saker som kan hjälpa dig att vinna mer och oftare.

  • Börja med att sondera terrängen; titta närmare på vilka matcher, och sporter, som finns representerade. Vilka lag, idrotter, och sporthändelser känner du dig säker på? Välj de händelser eller matcher där känner att du kan lagen, och tävlingarna med mera.
  • Bestäm dig för risken du vill ta; fler matcher, samt mer svårtippade matcher (med högre odds) ökar normalt sett risken. Du kan vinna betydligt mer då, men det är också större risk att du förlorar.
  • Gör research. Titta närmare på matcherna du har valt, på lagen, och på idrottsmännen, och bestäm dig för vilken utgång som är den troligaste. Du kan se närmare på oddsen som diverse sidor (spelsidor) ger drabbningen och jämföra dem med de odds som Svenska Spel ger.
  • Nästa steg är att bestämma vad du skall satsa på, och ifall du skall gardera, minns att det påverkar kostnaden för spelet.
  • Slutligen måste du avgöra hur mycket du skall satsa per rad (system). En högre insats ger större vinst, men också större kostnad. Du kan satsa mellan 10 kronor och 500 kronor per system.

Oddset Lången, det folkliga spelet.

Lången är spelet som ger dig stora valmöjligheter, inte bara avseende flexibilitet och valfrihet, men också avseende val av sport och idrottshändelse. Det är det folkliga spelet, där du verkligen får möjlighet att spela på vad du vill och föredrar. Du kan välja att satsa på huruvida matchen skall generera över eller under ett visst antal mål, vem som blir förste respektive siste målskytt och mycket annat. Det är ett spel som verkligen går att anpassa. Det här skall du dra nytta av eftersom det kan hjälpa dig att vinna mer. Välj den sport eller händelse du kan mest om, försök att satsa på det du eller experterna tror stenhårt på. Använd din nyfikenhet och listighet för att skapa ett starkt system.

Sammanfattning

Oddset Lången är ett mångfacetterat spel. Det erbjuder dig som spelare stora möjligheter att styra svårighetsgrad och vinstchans själv. Målet är självklart att utnyttja det här till din fördel. Det här gör du bäst genom att utnyttja ditt kunnande till max och därmed också maximerar odds och vinstchans. Ta inga onödiga risker och var systematisk, lita till oddset, och till experter med mera.

Gardera om du vill, och där du känner att det är befogat, men var aktsam så kostnaden på kupongen inte sticker iväg, se till att kostnadsnivån för kupongen är du vill ha den, och var organiserad. Spela på samma sätt varje vecka. Alla duktiga professionella spelare ger nämligen samma råd. Att spela systematiskt är att spela väl, och att de som vinner mest är de som spelar med hjärnan först, och inte med känslorna. Det här är särskilt sant för ett spel med så stora valmöjligheter som Oddset Lången.