När man talar om stora sporter i världen så är basket en sport som räknas till den kategorin. Även om basket inte är speciellt stort i Sverige så är det de i andra delar av världen. När man talar om några av världens största sporter så brukar man räkna fotboll, ishockey, amerikansk fotboll och basket dit. Och inte allt så förvånande så finns både de största spelarna och den största publiken i USA. Och detta har gjort sporten känd över hela världen och även de som inte är speciellt basket intresserade brukar känna till ett namn som Michael Jordan. Michael Jordan är enligt tiderna en utav världens största idrottsmän som sköt otaliga titlar till NBA laget Chicago Bulls. Och det var nämligen så att när David Beckham kom till USA för att spela fotboll så tog han chansen att erövra fotbolls fansen genom att välja nummer 23. Nummer 23 var nämligen Michael Jordans nummer.

Betting på Basket

Basket är ju en sport som räknas till en utav de största sporterna i världen. Och detta har så klart gjort att bettingvärlden fått upp ögonen för just basket sporten. En sak är helt klar och det är att få sporter kan vara så otroligt spännande att betta på live just basket. Detta p.ga. alla vändningar och de ständiga poängen finns det så otroligt mycket som man kan satsa på under en match. Det är just detta som gör basket till en utav de bäst lämpade sporterna att spela på.

Odds och utbud på Basket

Basket är något som kan man spela på de flesta spelsajter och då kan man spela på vilka som kommer at bli den slutgiltiga vinnaren i säsongen. Men även inom denna sport så finns det ett stort utbud man kan satsa på inom denna sport. Under en NBA-match så kan man i stort sett spela på allt som händer. T.ex. kan man satsa på vilka som man tror kommer att vinna matchen. Men man kan även kombinera olika matcher för att få ett bättre odds. Utöver detta så finns det samma special spel som inom de andra sporterna man kan spela på. Vem som vinner om det ena laget får t.ex. ett visst antal poängs handikapp, hur många poäng som handikappet utgör beror så klart på vilka lag det är som spelar.

Man kan även spela på det lag som leder i pausen/ efter varje kvart eller om man tror att poängsumman kommer att överskrida en viss nivå. Något som är extra roligt och spännande är om man spelar samtidigt som man ser en live streamad match. Här gäller det att försöka hitta en spelsajt som erbjuder live betting och där man kan satsa på allt möjligt. Det finns även spel om vem som kommer att göra nästa poäng/vilket lag som kommer att få nästa foul/vilket lag som får de flesta foulerna eller vem som gör de flesta poängen osv. ja när du spelar under en live betting match så kan du nästan spela på i stort sett vad som helst.