Spelform – Betta På Båda Lagen Gör Mål på Fotboll

Betting på fotboll: Båda lagen att göra mål

 

Spel på att båda lagen ska göra mål har blivit väldigt populärt de senaste åren. En av anledningarna till det är att spelbolagen började marknadsföra det och spelarna verkligen gillade denna spelform. När du spelar på att båda lagen ska göra mål så bryr du dig inte om vem som vinner eller vad som händer i matchen i övrigt. Du vill bara se mål och hoppas på att båda lagen ska hitta baksidan av nätet.

Ett alternativ, du kan faktiskt välja att spela på att båda lagen inte gör mål. Det betyder att du kommer att vinna om minst ett av lagen håller nollan.  Alla spelbolag erbjuder dock inte denna spelform.

Fördelar med spel på att båda lagen gör mål

  • Det spelar ingen roll om vilket lag som vinner. Det enda som är viktigt är mål och ibland är det enklare att få det rätt.
  • Det är inte över förens det är över. Du kan fortfarande vinna när det är 5-10 minuter kvar av matchen. Många andra spelformer är över långt innan matchen är slut.
  • Du kan vinna tidigt i matchen. I vissa matcher kan ditt spel visa sig vara framgångsrikt inom 10-15 minuter.
  • Oddsen är vanligtvis ok. Du kommer inte att få så höga vinster som på andra spelformer som till exempel rätt resultat eller målskytt, men de är sällan lägre än 1,7–1,8
  • Du kommer ofta att kunna hitta vinstraketer och andra kampanjer för denna spelform.

 

Nackdelar med spel på att båda lagen gör mål

Om du tänker ge det ett försök, överväg då dessa nackdelar med spel på att båda lagen ska göra mål:

  • Populariteten med spelformen innebär att spelbolagen är extra försiktiga med sina odds och det kan vara svårt att hitta spel med bra spelvärde.
  • Om du bestämmer dig för att spela på att båda lagen inte gör mål, kan det gå fel väldigt fort. Individuella misstag, ett dåligt beslut från domaren eller ren otur kan förstöra ditt spel.
  • Ibland är det bättre att satsa på spelformer med högre odds, som till exempel över 2,5 mål om du tror att det kommer at bli många mål i en enskild match.

Siffrorna

Om vi tar en titt på statistiken från de största ligorna i Europa som engelska Premier League, spanska La Liga, tyska Bundesliga och italienska Serie A, verkar det som att andelen matcher där båda lagen gör mål är precis över 50 %. Den är högst i England, men skillnaden är inte så stor. Vi rekommenderar att du även kontrollerar datan för de individuella lagen, om du överväger att spela på att båda lagen ska göra mål. Förberedelse är alltid viktigt och denna spelform är inget undantag från regeln.

Slutsats

Spelformen båda lagen att göra mål kan sannerligen erbjuda en bra plattform för att bygga en framgångsrik strategi. Många spelare har specialiserat sig på det och uppnår framgång konsekvent. Om du också vill prova, är det bästa sättet att börja försiktigt med några mindre satsningar tills du känner dig mer bekväm.