Spelform – Betta på Halvtid/Fulltid i Fotboll

Betting på fotboll: Halvtid/Fulltid resultat

Om du hittar en fotbollsmatch du verkligen gillar, men oddsen känns för låga för att riskera dina pengar, finns det en spelform som kan ge dig mervärde. Det kallas för halvtid/fulltid eller HT/FT resultat. Som namnet antyder måste du förutse resultatet vid halvtid och sedan vid fulltid. Du måste få båda rätt för att kunna vinna, om du missar ett av dem är vadet förlorat. Det här kan vara ganska svårt, men oddsen är höga och du kan belönas väl.

Tips för spel på HT/FT resultat

Det finns vissa sätt att hitta värde och förbereda sig för spel på HT/FT. Att följa dem kommer inte att garantera en vinst, men de kommer säkert att hjälpa.

• Titta på tidigare resultat: hitta trender i ett visst lags prestationer. Vissa lag brukar spela bättre i en av halvlekarna, medan andra är mer jämna.

Välj lag som gör få mål för spel på kryss i HT: Om du planerar att spela på oavgjort i halvtid kombinerat med ett annat fulltidsresultat, leta efter matcher som förväntas innehålla få mål. De brukar sluta 0-0 i halvtid.

Välj lag som brukar göra många mål för upphämtningar: upphämtningar brukar har enorma odds. Att få in ett lag som leder i halvtid och det andra laget att vinna i fulltid är svårt att sätta. Om du bestämmer dig för att pröva din tur, rekommenderar vi starkt att du väljer en match mellan lag som gör många mål. Det är oftast i de matcherna som upphämtningar sker.

De största för- och nackdelarna med spel på HT/FT resultat.

Här är en lista med de största fördelarna med denna spelform:

Mycket högre odds: Du kan hitta höga odds på nästan alla matcher. Om du gillar att satsa på favoriter är detta faktiskt ett av de bästa sätten att hitta spelbara odds på.

Statistik är mycket användbart: statistiken från varje lag kan hjälpa dig mycket. Till exempel, om du hittar två lag som ofta brukar spela oavgjort vid halvtid, så kan du spela på det.

• Du kan ta hem anständiga vinster: Tänk dig följande: du har placerat ett vad och det gick bra fram till halvtid. Du tittar på spelet och fruktar att det kan gå fel i den andra halvan, så du väljer att ta hem vinsten. Ofta är det vid detta tillfälle möjligt att få en hygglig vinst samt att reducera den långsiktiga risken.

 

Naturligtvis har varje spelform sina nackdelar och HT/FT är inte ett undantag.

Svårare att vinna: De höga oddsen innebär också lägre sannolikheter. Detta innebär att du kommer att vinna mer sällan.

• Större variation: Det är inte bra att riskera för mycket av dina pengar eftersom att du lätt kan åka på en lång rad av förluster.

• Passar inte för kombinationsspel: Om du gillar att spela kombinationsspel är detta alldeles för riskabelt. Håll dig till singlar med denna spelform.

Slutsats

Den slutgiltiga domen är att spelformen HT/FT kan belöna dig väl, om du anstränger dig för att hitta bra spel. Det är riskabelt och variationen kan vara lite irriterande, men spelvärdet finns ofta där.