Spelform – Betta på Målskytt i fotboll

Betting på fotboll: Målskytt

Ibland har du ingen aning om hur en fotbollsmatch kommer att sluta, men du tror att en viss spelare kommer att hamna i målprotokollet. Som tur är finns det massor med spelformer som låter dig spela på det. I den här artikeln så ska vi gå igenom de vanligaste spelen på målskytt som finns.

Första målskytten

Som namnet antyder, detta är spelformen som låter dig spela på att en viss spelare ska göra det första målet i matchen. Oddsen för detta, även på de bästa anfallarna, är vanligtvis väldigt höga, men med det kommer också en hög risk.
Det gör ont att satsa pengar på någon bara för att se honom göra det andra eller tredje målet i matchen. Om du insisterar på att få de höga oddsen, föreslår vi att du spelar på jämna matcher. Detta innebär vanligtvis att båda lagens försvar är bra och att det inte blir något slumpmål.

 

Målskytt närsomhelst

Detta är det säkra och populära valet, eftersom att du spelar på att en viss spelare ska göra mål närsomhelst i matchen. Det spelar ingen roll om det är det första, sista eller i mitten, du är hemma så länge han gör ett mål.
Det största problemet med denna spelform är att oddsen för topspelarna vanligtvis är lägre än de borde vara. Spelare som Cristiano Ronaldo, Lionel Messi och Luis Suarez är de uppenbara valen i många matcher, men den potentiella utdelningen för dem är inte hög nog. Vi föreslår att du försöker att hitta andra troliga målskyttar.
Analysera lagens spelsätt och speciellt deras defensiva svagheter för att utöka dina chanser att vinna. Till exempel kan en sida som släpper en hel del fasta situationer lätt straffas av en mittback som är stark i luften.

 

Sista målskytten

Spelformen sista målskytt liknar första målskytten, men som namnet antyder, satsar du denna gång på spelaren som sätter det sista målet i matchen. Det är lurigt och svårt att få till, men oddsen är ofta väldigt bra.
För denna spelform föreslår vi att du letar efter matcher där ett av lagen har en spelare som är extra snabb och som är bra på omställningar. Om hans lag leder med 10-15 minuter kvar av matchen, är det mycket troligt att han lyckas straffa motståndarna med en snabb omställning.

 

Att göra 2, 3 eller fler mål

Om du känner att en spelare är het och att han kommer att göra fler än ett mål, kan du även spela på det. De flesta spelbolagen kan ge dig spel med valet att spela på att någon gör 2, 3 eller ännu fler mål. Oddsen är oftast ok, men det är inte så lätt att få in.

Ytterligare råd för spelformen målskytt

Här är en lista på viktiga saker att ha i åtanke när du spelar på någon av de ovanstående spelformerna:
• Kommer din spelare att spela från start? – även om en spelare inte spelar från start, räknas vanligtvis dina spel ändå. Speciellt om han kommer in som avbytare under matchen. Var noga med att kolla detta för att undvika att lägga vad på spelare som roteras, är tveksamma till spel osv.
• Kampanjer från spelbolag – många spelbolag erbjuder olika vinsthöjare och andra kampanjer för dessa spelformer. Kolla vad som är tillgängligt, för att få mervärde.
• Se tidigare matcher – av någon anledning brukar spelare lättare för att göra mål mot vissa klubbar. Undersök tidigare möten mellan lagen för att se om du kan se en sådan trend.

Slutsats

Spelformen målskytt är vanligtvis inte lämplig att ha som din huvudsakliga form av betting, men det betyder inte att det inte finns något värde där. Du kan enkelt få höga odds, så det är värt att överväga den.