Spelform – Betta på Matchresultat Fotboll

Betting på fotboll: Matchresultat

 

Denna spelform har många olika namn: matchresultat, fulltidsresultat, 1X2 och många mer. Oavsett namn är det den mest populära spelformen för spel på fotboll, och det är dit de mesta av spelpengarna går.

Det finns tre möjliga resultat och du kan spela på dem alla: hemmavinst, bortavinst och oavgjort. När du satsar dina pengar på något av dem, kommer du bara att vinna om ditt resultat går in och du förlorar om något av de andra två är matchens resultat. Det blir inte enklare än så här och det är en av anledningarna till att de flesta människorna älskar det.

 

Speltips för spel på matchresultat

Spelformens popularitet och de enorma belopp som satsas, speciellt på topligorna i Europa, innebär att spela på matchresultat blir lite annorlunda. Spelbolagen begår sällan misstag eftersom att det skulle bli väldigt kostsamt, men allmänheten och strömmarna av pengar påverkar oddsen. Det är anledningen till att du faktiskt kan hitta lite spelvärde, här kommer några tips som kan hjälpa dig att bygga en framgångsrik strategi:

  • Tänk på sannolikheter, gissa inte bara: begränsa inte dig själv till att bara försöka att förutse resultatet i en match. Försök att tänka på sannolikheter istället: vilka är det realistiska sannolikheterna för varje lag att vinna? Vad är de realistiska sannolikheterna för ett oavgjort resultat?
  • Undvik offentliga spel: de flesta satsar bara sina pengar på favoriten och hoppas på det bästa. Det är ett stort misstag då oddsen i dessa fall inte erbjuder något spelvärde. Det betyder inte att du aldrig ska satsa på favoriten, men försök att vara rimlig.
  • Information är nyckeln: det är ett måste att gräva fram så mycket information som möjligt. Numera finns det så många källor på internet som gör att du enkelt bör kunna hitta alla relevanta uppgifter. Var inte lat, gör jobbet.
  • Lägg inte för många spel: detta är ett typiskt misstag för nybörjare. Till exempel, det är inte omöjligt att hitta 5-6 matcher på en samma dag i engelska Premier League, men oftast finns det inte fler än 1 eller 2 som erbjuder spelvärde. Prioritera kvalitet, inte kvantitet.
  • Spela inte på ligor som du inte kan bra: en annan sak massor av människor gör och de fortsätter att förlora pengar. Det kan vara frestande att gräva djupt i en del statistik, läsa en artikel eller två och satsa på en liga du aldrig sett. Sanningen är att allt inte handlar om statistik och det finns många detaljer som du förmodligen kommer att missa. Håll dig till de ligor du har följt under flera år, om du vill expandera, gör det långsamt.

Slutsats

Att välja fulltidsresultatet som din spelform är en av de mest naturliga tillvägagångsätten i sportspel. Det finns gott om spelare som tjänar bra pengar och som har bevisat att det kan gå. Men, det tar tid och ansträngning. Var beredd på några besvikelser innan du når en punkt där du faktiskt tjänar bra pengar.