Spelformer – Betta på Dubbelchans på Fotboll

Betting på fotboll– Dubbelchans

 

Det finns gott om matcher där du är säker på att ett av resultaten är omöjligt. Till exempel, du är säker på att lag A inte kan vinna, men du kan inte avgöra om du vill spela på oavgjort eller förlust. Det är här dubbelchansen kommer till användning.

Vad exakt är dubbelchans?

Denna spelform låter dig spela på två olika resultat i en enskild match, eller att spela emot att ett tredje resultat i samma match ska inträffa, det beror hur man ser på saken. Du kan välja på följande tillgängliga val: hemmavinst och oavgjort; bortavinst och oavgjort; hemma- och bortavinst. Som du kan se så vinner du om ett av dessa resultat går in, och du förlorar bara om det sista resultatet inträffar. Till exempel, om Arsenal och Manchester United spelar och du väljer att spela dubbelchans > Hemma eller bortavinst, då kan du endast förlora om matchen slutar oavgjort.

Fördelar med dubbelchans betting

Som alla olika spel på fotboll, har dubbelchans ett antal fördelar och situationer där det kan vara fördelaktigt. Här är några av de största fördelarna med denna form av vadslagning:

  • Större chans att vinna: detta är den uppenbara fördelen, då du kan vinna på två av matchens möjliga resultat istället för ett. Detta minskar antalet möjliga resultat och tillåter mer vågade spel
  • Utmärkt för kombinationsspel: dubbelchans är ett utmärkt val för kombinationsspel, eftersom att det är mycket säkrare än raka spel.
  • Bra för spel på en underdog: ibland kan du hitta matcher där oddsen är starkt i förmån för ett av lagen, men där dina egna beräkningar visar att underdogen kan få med sig något från matchen. Att försöka att förutse ett exakt resultat kan vara väldigt frustrerande, eftersom att du kan pricka in en överraskning, men fortfarande förlora. Till exempel, när du spelar på ett oavgjort resultat och underdogen faktiskt lyckas få med sig vinsten. Du kommer fortfarande att få ok odds med dubbelchans, men öka dina chanser att vinna.

Nackdelar med dubbelchans betting

Det finns även ett par negativa sidor som du bör överväga:

  • Låga odds: om du inte spelar på underdogs så som beskrivet ovan, kommer du vanligtvis att få låga odds.
  • Uppfyller inte kraven för bonus: de flesta spelbolagen räknar inte med spel på fotboll med dubbelchans när du ska uppfylla krav för en bonus eller kampanj. Detta kan vara till stor nackdel om du faktiskt försöker att uppfylla deras krav.
  • Det kan vara vilseledande: På grund av de låga oddsen och den höga sannolikheten, kan du enkelt skaffa dig en lång rad av segrar som får dig att tro att du har en lönsam strategi. Men, det kan ju handla om ren tur vilket leder till att många blir vilseledda och förlorar pengar senare. Försök att få åtminstone ett par hundra spel innan du antar att din strategi är lönsam och investerar mer.

Slutsats

Den övergripande slutsatsen är betting på fotbolls med dubbelchans kan vara väldigt lukrativt i det långa loppet, om det görs på rätt sätt. Försök att undvika ”supersäkra” dubbelchansspel på favoriter då oddsen är så låga att ett eller två förlorade spel kan utplåna en bra svit. Det finns många spelare där ute som rekommenderar progressiva vad som 1,05–1,10 och de flesta gångerna slutar det med en konkurs.